/
KTÜ, Trabzon
Genel

Türksat A.Ş.; üniversiteler, kamu özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda düzenlenen "Yetenek Her Yerde" bölgesel kariyer fuarlarında öğrencilerle bir araya gelmeye başladı.

Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan 8 üniversitenin iş birliğiyle 4-5 Mart 2022 tarihlerinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçekleşen fuar organizasyonunda Türksat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı standında yer aldı.

Etkinlikte Türksat’ın faaliyet alanları hakkında yapılan bilgilendirmenin yanı sıra, katılımcı öğrenci ve mezunlara şirkette yürütülen İnsan Kaynakları (İK) süreçleri anlatıldı. Türksat A.Ş.'nin işe alma sürecinin ilk basamağı olan kariyer.turksat.com.tr sayfası tanıtılarak, staj ve iş başvurusu yapma süreçleri öğrencilerle paylaşıldı. Fuar kapsamında Türksat A.Ş. Uydu Pazarlama ve Planlama Direktörlüğü Ürün Yönetim Uzmanı Aydın Zaim “Haberleşme Uyduları ve Uyduların Çalışma Prensipleri” başlıklı bir sunum yaptı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun da ziyaret ettiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı standı öğrencilerden yoğun ilgi gördü.