04 Eylül 2023
Genel

Türksat A.Ş. ile Karabük Üniversitesi Aday Mühendislik Programı “Düş Peşine” işbirliği protokolü, Genel Müdürümüz Hasan Hüseyin Ertok, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Türksat Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Çöllüoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

4 Eylül 2023 tarihinde Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreni sonrasında, Karabük Üniversitesi heyetine 15 Temmuz Açıkhava Müzesi ve Lagari Hasan Çelebi Müzesi gezdirildi. Ardından e-Devlet Kapısı İletişim Merkezi ve Teleport ve TV Yayın Direktörlüğü tanıtıldı.

Ziyaretin ardından Türksat Genel Müdürü Ertok tarafından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Fatih Kırışık’a tablo hediye edildi.

“Düş Peşine” Programı neleri kapsıyor

Aday mühendislik, yetiştirilmek üzere haftada en az bir gün şirket bünyesinde istihdam edilen, hali hazırda üniversitelerin mühendislik bölümlerinin 3. ve 4. sınıfında okuyan öğrencilerinin kabul edildiği stajı kapsıyor. Program; uydu, kablo ve bilişim teknolojileri alanlarında çalışma, e-Devlet Kapsı gibi yenilikçi işlerin altyapısında yazılım hazırlayabilme, genç çalışan profili ile dinamik ve gelişime açık iş ortamında yeni teknolojileri hayata geçirme ve geliştirme fırsatları sunacak.