11 Ağustos 2021
Bilişim

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı "Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı (ASAN)” ile  Azerbaycan e-Devlet Geliştirme Merkezi'nden şirketimize ziyaret gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi davetlisi olarak bilgi paylaşımında bulunmak ve başarılı e-Devlet projelerini incelemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret kapsamında ASAN Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Abdul Aliyev, Azerbaycan e-Devlet Geliştirme Merkezi Başkanı Fariz Jafarov,  Ortak İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı Sultan Bayramov ve Teknik Araştırmalar Danışmanı Farid Samadov şirketimizi ziyaret etti. Ziyarette Azerbaycan heyetine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Proje Müdürü Ferit Meftun Harmankaya da eşlik etti.

Türksat A.Ş. Bilişim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Savaş, Kurumsal Bilgi ve Siber Güvenlik Yönetimi Direktörü Mehmet Ali Erkul ve e-Devlet ve Bilgi Toplumu Direktörü Ahmet Yapıcı tarafından ağırlanan heyete Türksat Bilişim faaliyetleri ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı heyetler arası görüşmelerin akabinde Lagari Hasan Çelebi Uydu Müzesi’ni, e-Devlet İzleme Merkezi ve Uplink  Merkezi’ni ziyaret eden Azerbaycan Heyeti ziyaretini tamamladı.