20 Temmuz 2016
Bilişim
Genel
Kablo
Uydu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde yaralanan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Arslan ve Genel Müdürümüz Şen, hasta ziyaretlerinden önce Başhekim Doç. Dr. Murat Akçay’dan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Arslan, “Bu eller öpülmeyi hak ediyor. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Allah sizlerden razı olsun. Dualarımız sizinle. Her konuda dünyaya güzel bir ders verdik” ifadelerini kullandı. Türksat Gölbaşı Yerleşkesinde saldırıya uğrayan ve aynı hastanede tedavisi süren Muhammed Emin Sergili’yi de ziyaret eden Arslan, şunları söyledi:

Ülkenin bekası için, sistemin çalışması için canını ortaya koyan mesai arkadaşlarımız. Görevi sadece çalışıp maaşını almak değil, 24 saat aktif tutulması gereken bir yerde arkadaşlarımız mesai yapıyor. Gerçekten mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Bu millet dik durmanın ne olduğunu herkese gösterdi. Bunların hesabı sorulacak, hiç şüpheniz olmasın. Allah milletimizden, feraset sahibi güvenlik güçlerimizden, o kutsal ocağının, Peygamber ocağının değerini bilen, gerçekten o anlamda davranan silahlı kuvvetlerimizden razı olsun. Vicdansızlığın sınırı olmadığını bu saldırıda gördük.

Türksat Genel Müdürü Cenk Şen de hastane ziyaretinde hazır bulundu.