26 Ocak 2024
Genel

Sırbistan Elektronik Medya Düzenleyici Otoritesi (REM) üst düzey yöneticilerinden oluşan bir heyet; Gölbaşı yerleşkesini ziyaret ederek, Türksat’ın verdiği hizmetleri yerinde inceledi.

Türksat Uydu İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Kazım Efendioğlu ile Teleport ve TV Yayın Direktörü Hüsamettin Demirel’in ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye; Sırbistan Elektronik Medya Düzenleyici Otoritesi (REM) Başkanı Olivera Zekic başta olmak üzere, REM İcra Direktörü Rajka Galin Certic, REM İzleme ve Analiz Daire Başkanı Stevica Smederevac, REM Genel İşler Dairesi Başkanı Vladimir Tomic, REM Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Jelena Kolo Jovanovic, REM Proje Analisti Srdjan Miljkovic, RTÜK Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, RTÜK Daire Başkan Yardımcısı Yusuf Demirtaş, RTÜK Üst Kurul Uzmanı M. Salih Karabulut ve RTÜK Üst Kurul Uzmanı Candaş Aynagöz katıldı. 

Konuk heyete Türksat’ın uydu ve uzay alanındaki kabiliyetleri ile ilgili bilgi verildi. Görüşmede medya ve yayıncılık konusunda değerlendirmeler yapıldı. Sırp heyet, Türksat’ın hizmet kalitesini tanımaları için, Teleport ve TV Yayın Direktörlüğü ile Uydu Frekans Gözlem Direktörlüğünde bilgilendirildi. Konuklar, e-Devlet Kapısı İletişim Merkezi’ni de gezdi. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.