19 Mart 2019
Genel

Türksat Kablo, A.C.E. Awards 2019 ödülünü aldı

4’üncü A.C.E Awards 2019 (Achievement in Customer Excellence) “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”, Türkiye’nin müşteri memnuniyeti ölçüm platformu sikayetvar.com’da sahiplerini buldu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ödül töreninde, Kablo Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörlüğü iki farklı sektörde birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Dijital platform sektöründe Kablo TV markamız ve İnternet Servis Sağlayıcıları Sektöründe KabloNet markamız ile birincilik ödülleri, Türksat A.Ş. adına Kablo Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü İbrahim Duman tarafından alındı. İbrahim Duman şöyle konuştu:

Şikayetvar.com’un bizlere sunduğu en önemli özellik müşteri deneyim ölçümlemesi yapmasıdır. Burada jüri bir nevi müşterilerden oluşuyor. Onlardan gelen puanlarla, 4 yıldır birincilik ödülü almaya hak kazanıyoruz. Başarımızda emeği geçen tüm ekibime teşekkür ederim.

 

Yarışma hakkında

Ankara’da sikayetvar.com tarafından düzenlenen A.C.E Awards ödül töreninde, 21 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası 38 marka ödüllendirildi. sikayetvar.com her yıl kullanıcılara anketler üzerinden elde edilen veriler doğrultusunda “Müşteri Deneyim Endeksi” adı verilen ve en iyi müşteri deneyimi sağlayan firmaları belirliyor.