15 Temmuz 2021
Genel

15 Temmuz hain darbe girişimin 5. yılında Türkiye Geçilmez temasıyla yurt genelinde düzenlenen  etkinlikler kapsamında Türksat Şehitlerinin anısına sahip çıkmak ve kahraman gazileri onurlandırmak üzere Gölbaşı Yerleşkesi’nde anma etkinliği gerçekleştirildi.

Aziz şehitlerimiz Ahmet Özsoy ve Ali Karslı Türksat Mustafa Gönülalan Camii’nde okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’le, dualarla ve tekbirlerle anıldı.

Anma programına şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanı sıra Türksat Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kemal Yüksek, Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Türksat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kolcu ile birlikte Türksat A.Ş. üst yönetimi ve çalışanları katılım sağladı. Mevlid programının ardından misafirlere mevlid şekeri, şerbet ve helva ikram edildi.

Gölbaşı Yerleşkesi’nde düzenlenen anma programına müteakip Genel Müdür Hasan Hüseyin Ertok ve Türksat A.Ş. Üst Yönetimi, Bağlum’da ve Çorum’da medfun bulunan şehitlerimizi kabirleri başında anarak dua ettiler.