28 Temmuz 2016
Genel

15 Temmuz 2016 tarihinde hem Türkiye hem Türksat A.Ş. olarak karşı karşıya kaldığımız darbe girişiminin Cumhurbaşkanımızın liderliği, Başbakanımızın kararlı tutumu ve milletimizin basireti ile püskürtülmesinin; ayrıca bu menfur eylemi düzenleyenlere karşı milletimizde oluşan ortak tavrın önemini bugünlerde daha iyi anlıyoruz.

Milletimizin kararlılığına ve basiretine mütenasip bir şekilde, şirketimiz çalışanlarının, o karanlık gecede hain teröristlere karşı verdiği mücadeleyi hatırda tutmayı ve o mücadelede şehit olan ve yaralanan çalışma arkadaşlarımızın anısını birer şeref madalyası gibi taşımayı, kurumsal kültürümüzün dayanağı hâline getirmenin, gelecek nesillere örneklik teşkil edeceğine inanıyoruz.

Menfur saldırıların ardından Türksat’ı ziyaret ederek yaşanan problemlerle yakînen ilgilenen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a da şükranlarımızı arz ediyoruz.

Başta Türksat şehitleri ve gazileri olmak üzere, Türkiye’deki tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi ve büyük Türk Milleti’ni minnetle anıyoruz.

Türksat A.Ş. olarak, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin hiçbirinde herhangi bir aksaklık yaşanmadığını, bundan sonra da aziz milletimiz ve ülkemiz için azim ve özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

 

Türksat A.Ş.