09 Eylül 2016
Bilişim
Genel
Kablo
Uydu

Değerli Vatandaşlar,

Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların, hasretliklerin sona erdiği bir bayramı daha milletçe idrak ediyoruz…

Mübarek Kurban Bayramı’nın aziz milletimize, İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum…

Bu mutlu günde yollar kan gölüne dönmesin, sevdiklerinize acı haber ulaşmasın,

Bayramınız Bayram olsun…

 

Değerli Vatandaşlar,

Onlarca medeniyetin gelip geçtiği bu topraklar üzerinde; 12. yüzyıldan sonra ecdadımız, sevginin, hamiyetin, vicdanın ve vefanın adeta iç içe geçerek somutlaştığı hürriyet ve adaleti esas alan bir medeniyet ortaya çıkarmıştır.

Bu medeniyetin devleti sevk ve idare edenlere yüklediği en önemli ilkelerden biri “Milleti yaşat ki devlet yaşasın” fikridir.

Ondandır ki, en kara günlerimizde bile, millet olma bilinciyle müstevlilere, bu milleti yurdundan yuvasından etmek isteyenlere, içeride huzursuzluk çıkaran hainlere karşı istiklalimizden ve onurumuzdan taviz vermedik. 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi, ülkemiz varlığına, demokrasisine ve milli iradeye karşı girişilen hain darbe teşebbüslerine milletçe karşı koyduk.

Bizim de bu fikirden hareketle milletimizin önceliğinden, değerlerinden, bize verdiği sorumluluktan aldığımız güçle, gece demeden gündüz demeden bu ülkeye hizmet etmekten başka herhangi bir kaygımız ve gündemimiz bulunmamaktadır.

Bu duygularla, aziz milletimin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, Cenab-ı Mevla’dan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım…

 

Ahmet ARSLAN

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı